Introguide Energiportalen

Välkommen!

Energiportalen har genomgått en stor förändring och vi välkomnar dig in att ta del av nya Energiportalen 2.0. Nu kan du få ännu bättre koll på din energianvändning än tidigare genom flera nya smarta funktioner. Här kommer en snabb genomgång av vad som är nytt.

pexels-andrea-piacquadio.jpg

Användarhantering

Genom att bjuda in och involvera fler personer i din organisation till Energiportalen kan du öka engagemang och insikter som leder till förändring och effektivisering. Om du till exempel äger mer än en fastighet, eller har olika förvaltare, finns nu möjlighet att skapa fler användare och bestämma vem som ska ha tillgång till vad. Det är enkelt och snabbt att bjuda in nya användare.

Nytt utseende & navigation

Ett helt nytt utseende och förbättrad navigation gör det lättare för dig och dina kollegor att navigera på sidan. Genom en tydlig vänstermeny och en bra toppnavigation för dina anläggningar blir det helt enkelt färre klick för att hitta rätt. Vi har även förbättrat färger, knappar och gjort upplevelsen mer användarvänlig.

thumbnail_image.jpg

Bra överblick

Få en samlad överblick över din energianvändning. Genom nya förstasidan får du direkt en uppfattning om din energiförbrukning och dina kostnader. Diagrammen för hur energianvändningen visualiseras har förbättrats så att det blir tydligare vad det är du tittar på.

Smidiga funktioner

En rad nya funktioner finns på flera platser i portalen. Ett exempel är möjligheten att jämföra energianvändning under ett angivet tidsintervall. Detta ger dig bland annat möjlighet att identifiera avvikelser och sätta in rätt åtgärder. Du kan såklart fortfarande ta del av tidigare funktioner som att se dina avtal och fakturor, men på ett smidigare och snabbare sätt.

man-in-white-dress-shirt-sitting-on-black-rolling-chair.jpg

En inloggning till allt

Om du har fler fastigheter och olika kundnummer kan vi koppla dessa så att du får tillgång till allt i en och samma inloggning. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med detta. För att skapa ett konto i Energiportalen behöver du verifiera dig med ditt kundnummer och organisationsnummer om du inte varit inloggad tidigare.