Eslöv bostäder (1)
Eslöv bostäder (1)

TotalSol - Nu ännu enklare att investera i solceller för brf:er!

Vi brinner för solceller och förnybar energi. Det ska vara enkelt för våra kunder att investera i solceller. Därför har vi tagit fram tjänsterna TotalSol och TotalSol Finansiering. Tjänsterna är två seperata produkter som kan användas tillsammans eller var för sig.  

TotalSol förenklar processen

Tjänsten TotalSol förenklar allt som kan upplevas som komplext i solcellsaffären.         

TotalSol innebär: 

  • Ansökningshjälp med bygglov
  • Ansökningshjälp med investeringsstöd
  • Produktionsövervakning
  • Larmhantering
  • Hjälp med hantering av elcertifikat & ursprungsgarantier
  • En årlig rapport
  • Genomgång och uppföljning av din solcellsanläggning på plats 

För att kunna ta del av tjänsterna TotalSol och TotalSol Finans behöver din bostadsrättsförening vara befintlig elhandelskund hos Öresundskraft, eller teckna valfritt elavtal. Solcellsanläggningen måste köpas från Öresundfskraft för att du ska kunna applicera TotalSol och TotalSol Finans på din investering. Tjänsterna går heller inte att applicera på redan inköpt anläggning.    

TotalSol Finansiering - Gör prislappen lite lättare! 

Vi har full förståelse för att den initiala investeringskostnaden kan upplevas som hög. TotalSol Finansiering minskar instegskostnaden genom att erbjuda din bostadsrättsförening avbetalningsmöjligheter vid köp av en solcellsanläggning. Vi anpassar dessutom avbetalningen efter bostadsrättsföreningens beräknade elproduktion. Din brf kan alltså lugnt investera i en solcellsanläggning utan att föreningens löpande kostnader ökar.  

Uppmärksamma!

TotalSol och TotalSol finansiering är två seperata tjänster och kan användas ihop eller oberoende av varandra. Du och din bostadsrättsförening kan alltså välja att köpa en eller båda tjänsterna tillsammans.  

Är du nyfiken och vill prata mer om solceller och tjänsten TotalSol? Kontakta våra experter. Vi ser fram emot ditt samtal.   


Mats Christensson

Kundansvarig bostadsrättsföreningar

042 490 38 13

0727 44 38 13

mats.christensson@oresundskraft.se

 

 

Andreas Ekström

Kundansvarig bostadsrättsföreningar 

042-490 36 73

0700-00 36 73

andreas.ekstrom@oresundskraft.se 

Öresundskraft Marknad AB