Lovisa lundström 11 (1)
Lovisa lundström 11 (2)

Gör ditt examensarbete hos Öresundskraft

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Kul! Ibland har vi projektförslag som är lediga att söka. Dessa presenteras i så fall på denna sida. Annars, om du har en egen idé kan du kontakta agnes.lofgren@oresundskraft.se och berätta mer. 

Vi vill då att du skickar in CV, personligt brev, betyg samt en beskrivning av hur ditt examensarbete skulle kunna bidra till utvecklingen av Öresundskrafts befintliga eller framtida verksamhet.

Restriktioner med anledning av Covid-19

Öresundskraft följer Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer och rekommendationer för att minska risken för smittspridning av Covid-19. Detta inkluderar även riktlinjer för hemarbete och innebär att alla anställda som kan utför sitt arbete hemifrån. I dagsläget påverkar det tyvärr vår förmåga och förutsättningar att ta emot studenter för praktik, examensarbete och sommarjobb. Det betyder att vi just nu inte kan erbjuda några platser och utifrån rådande situation av Coronapandemin gäller detta fram till höstterminen 2021. Öresundskraft kommer att fortsätta att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och så snart restriktionerna och situationen förändras kommer möjligheten att ta emot praktikanter, examensarbetare och sommarjobbare att ses över igen.