Oresundskraft kundservice 0817 wide (1)
Oresundskraft kundservice 0817 (1)

Öresundskraft välkomnar praktikanter

Som praktikant på Öresundskraft får du en trevlig arbetsmiljö, engagerade kollegor och erfarna handledare. Vi gör vårt bästa för att ge dig en så meningsfull och lärorik praktikperiod som möjligt. Samtidigt berikas vår verksamhet och vi får chansen att möta våra framtida medarbetare.

Är du intresserad av att ha din praktik hos oss? Skicka då ett mail till agnes.lofgren@oresundskraft.se och berätta lite mer om dig själv. Vi vill gärna veta vilken utbildning du går, i vilket syfte du söker praktik, hur lång praktiktid du önskar och inom vilket område du söker praktik.

Restriktioner med anledning av Covid-19

Öresundskraft följer Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer och rekommendationer för att minska risken för smittspridning av Covid-19. Detta inkluderar även riktlinjer för hemarbete och innebär att alla anställda som kan utför sitt arbete hemifrån. I dagsläget påverkar det tyvärr vår förmåga och förutsättningar att ta emot studenter för praktik, examensarbete och sommarjobb. Det betyder att vi just nu inte kan erbjuda några platser och utifrån rådande situation av Coronapandemin gäller detta fram till höstterminen 2021. Öresundskraft kommer att fortsätta att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och så snart restriktionerna och situationen förändras kommer möjligheten att ta emot praktikanter, examensarbetare och sommarjobbare att ses över igen.

 

Energibranschen behöver mångsidig kompetens

År 2018 deltog Öresundskraft i Energiföretagens satsning om att erbjuda praktik till välutbildade nyanlända. Se filmen om Sasmita Behera som fick praktik hos oss.