Miljöbild med hav och åker
Miljöbild med hav och åker

Biogas - en mångsysslare

Du som redan har biogas framdragen till din gaspanna kan med enkla medel montera uttag i köket, i vardagsrummet och på terrassen. Biogasen är ren så det krävs inga komplicerade skorstenslösningar utan en enkel avgaskanal i plast är i regel det som behövs.

Väck gastronomen i dig

Det finna en mästerkock i oss alla och gasspisarna dyker allt oftare upp i moderna hem. Utbudet av gasspisar och ugnar har ökat dramatiskt de senaste åren och finns nu även på välsorterade möbelvaruhus. Mat lagad på en snabbuppvärmd häll är inte bara godare, den kräver även mindre energi än på traditionellt vis.

Förläng myset

Vädret ändrar sig snabbt i vårt avlånga land. Även sommarkvällar kan bli ruggiga framåt kvällskvisten och då kan det vara skönt att kunna tända terrassvärmaren. Allt du behöver är en snabbkoppling på terrassen så är kvällen räddad.

Fire up the grill

Är du trött på att dra hem dyra och tunga gasolflaskor till grillen? Då kan du glädja dig åt att besparingarna med att byta till gas är minst 50%, ofta mer, beroende på var du byter dina gasoltuber. Dessutom är gasen alltid där oavsett tid på året eller dygnet.

Värme i både hem och själ

Hösten upplevs bäst med en bok framför den öppna spisen. Med naturgas är det enkelt att få upp stämningen och du behöver varken tänka på att rensa ut aska eller fundera på vedförråd. Allt eftersom utbudet växer behöver inte eldstaden tvunget se ut som en traditionell brasa utan det kan lika väl vara en tavla på väggen.

Jag vill veta mer

Kontakta kundservice för mer information.

Öresundskraft AB