Soligt lån från Hemma gör det ännu lönsammare att investera i solceller

Det har aldrig varit smartare att installera solceller på villataket. Genom Hemma kan vi nämligen presentera Sollånet med en ränta från endast 1,09 procent. Ja, du läste rätt!   

Gillar du miljön och har ett tak, ja då finns det inga ursäkter längre. Nu behöver du varken hoppa på dyra blancolån eller ligga ute med pengar själv när du köper solcellsanläggning. Med Hemmas Sollån blir dina solceller en ännu bättre investering från dag ett! Det ska löna sig att bo hållbart!

Lönsammare solceller med Hemmas Sollån:  

  • Låna upp till 250 000 kronor med en rörlig ränta på 1,09 %
  • Ingen aviseringsavgift
  • Ingen uppläggningsavgift 
  • Upp till 70 procent belåningsgrad, inklusive tilläggslånet
  • Du bestämmer själv återbetalningstid, 10 eller 30 år
  • Du behöver inte byta bank eller flytta nuvarande bolån

Vad är Hemma? 

Hemma är ett bostadskreditinstitut med tillstånd att bedriva bostadsutlåning och står under Finansinspektionens tillsyn. Hemmas vision är att det ska löna sig att bo hållbart. Genom att erbjuda grön finansiering till en attraktiv ränta skapar Hemma ekonomiska incitament för hushåll att investera i hållbarhet. 

”Vi är otroligt stolta och glada över att ha en så aktiv och ambitiös partner inom miljöområdet som Öresundskraft. Vi tror att våra finansieringslösningar tillsammans med Öresundskrafts kunskap och tjänster inom hållbarhet verkligen kan göra skillnad." Therese Ruth, VD och grundare, Hemma

LÄS MER OM HEMMA HÄR 

Samarbetet mellan Öresundskraft och Hemma

Bostäder står för en stor del av Sveriges energianvändning. Det är därför nödvändigt för svenska hushåll att investera i renovering och energieffektivisering av befintliga bostäder om Sverige ska nå klimatmålet om netto-noll klimatutsläpp senast 2045.

Öresundskraft brinner för hållbarhet. Vi vill vara med och leda utvecklingen inom klimatsmart energianvändning och hjälpa till att skapa en bättre och hållbarare värld. Solceller är en otroligt viktig del av den omställningen. Tillsammans med Hemma får vi möjlighet att accelerera vårt bidrag till en hållbarare värld ytterligare.

”Hemma är ett otroligt spännande bolag med en produkt som vi ser verkligen behövs. I dagsläget saknas ett grönt bolån som på ett effektivt sätt underlättar för hushåll att göra de investeringar som krävs för att nå klimatmålen.” Anders Östlund, VD, Öresundskraft