Pexels photo 157039
Pexels photo 157039

FAQ Energiportalen

Jag vill se alla mina fastigheter men endast några av dem syns? (vill koppla fler kundnummer). Kontakta oss så hjälper vi dig att koppla ihop dina kundnummer.
Jag har problem att logga in eller skapa konto. Kontrollera så att du har rätt kundnummer och organisationsnummer när du försöker skapa konto. Kontakta oss om det fortfarande inte fungerar.
Jag har glömt mitt lösenord. Klicka på knappen uppdatera/glömt lösenord på inloggningssidan.
Jag vill skapa fler adminkonto. Du kan själva göra detta under ”Användare” längst ner till vänster.
Kan jag se min överskottsproduktion? Ja, du ser det bland annat på förstasidan när du loggar in.
Hemsidan verkar inte fungera? Prova igen om en stund, kontakta oss om det fortfarande inte fungerar.
Hur kan jag se min energianvändning i tabeller? Det är inte möjligt i dagsläget, det går att exportera energianvändningen till Excel via knappen längst ner om du vill exportera datan.
Kan jag se användbara dokument, offerter, avtal mm.? Nej inte i dagsläget men vi undersöker möjligheten att kunna erbjuda detta framöver.
Vilka olika behörighetsnivåer finns för de olika användarna jag kan skapa? Gå in på sidan Användare i portalen, nere till vänster. Tryck på hjälprutan så får du reda på vilka behörighetsnivåer som gäller.
Hur många användare kan jag ha? Det finns en gräns på 5 st administratörer, i övrigt ingen gräns på antal användare med andra behörigheter.