Behöver du hjälp med något?

Då har du kommit helt rätt! Vi har levererat energi till människor i vår region i mer än 160 år och under hela den tiden har vi funnits här för att hjälpa alla våra kunder på bästa sätt.

Välkommen till vår kundservice

Här har vi samlat svaren på några av våra vanligaste frågor. Visste du att du kan lösa en del ärenden genom att logga in på Mina sidor? Där kan du bland annat hålla koll på dina avtal, se dina fakturor och följa din energiförbrukning. Och du? Hittar du inte informationen du söker är du självklart alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Få bättre koll på din energianvändning med vår app

Ett viktigt steg mot att vi ska klara klimatutmaningarna är att vi alla blir bättre på att hushålla med våra resurser. Vår app är ett riktigt bra hjälpmedel! Med den får du koll på din energianvändning samtidigt som du får grymma tips på hur du kan energieffektivisera mera. Om du har solceller och elbil kan du enkelt hålla koll på vad de producerar och styra laddningen av bilen!

Vi finns här för dig!

Hittar du inte informationen du söker är du alltid varmt välkommen att kontakta oss, vi vill gärna hjälpa till.

Bor du i lägenhet eller hus? Här är några av våra tjänster för dig

Vi på Öresundskraft vill göra det lätt för människor att göra bättre val enklare genom att använda återvunnen och förnybar energi på mycket smartare, mer effektiva och miljövänliga sätt. Vi har allt du behöver för att med riktigt gott samvete, hålla dig varm, kall, laddad och uppkopplad på alla möjliga, härliga sätt! Här har vi samlat några av dem.

Är du företagare eller företagskund hos oss?

Vi är väldigt stolta över att kunna arbeta för att bekämpa de negativa klimatförändringarna och skapa bättre förutsättningar för en hållbar utveckling på ett sätt som ökar våra kunders lönsamhet. Som din energipartner har vi inte bara 160 års erfarenhet och kompetens, utan också drivkraften och de resurser som krävs för att hitta innovativa och hållbara lösningar på dina utmaningar.

Här hittar du våra avtalsvillkor och information om dina rättigheter som kund

Oavsett om du är privatperson, mikroproducent, företagare eller alltihop, har vi samlat alla våra avtal här –för att göra det lite lättare för dig. Som kund hos oss har du många rättigheter, här hittar du information om det och vad du kan göra om du inte är nöjd med vår leverans.

Våra uppgifter