Öresundskrafts-appen
Öresundskraft-appen

Ett hållbart hem med Öresundskrafts klimatsmarta app

Vår app låter dig kontrollera, förstå och styra din energianvändning!

Vad sägs om att få koll på din uppskattade månadskostnad eller hur din energianvändning påverkar klimatet och plånboken? Finns det saker du behöver svar på angående din el och energi? Inga problem. Nu kan du ställa dina frågor direkt i appen! Dessutom: Jämför din elanvändning med liknande hushåll, ladda elbilen, följ solcellernas överskottsproduktion och styr ditt smarta hem. Allt i en app! Öresundskraft-appen hjälper dig på resan mot ditt hållbara hem och en hållbarare värld. 

Hållbarhet i en app - Din energianvändning, vår framtid
 

Energianvändning och växtgasutsläpp

Globalt är världens energianvändning den enskilt största källan till växthusgasutsläpp. Så mycket som 26 % av världens utsläpp kommer faktiskt från produktion av el och värme. Vi vill så klart att den fossilfria elen som kommer från förnybara energikällor (sol, vind, vattenkraft och bioenergi) ska användas så resurseffektivt så möjligt. Då kan det vara bra att veta när det finns som mest sol, vind och vattenkraft i elnätet så vi kan undvika el och energi som bidrar till klimatförändringarna i högsta möjliga mån. Möjligheten att anpassa din elanvändning till de tider på dygnet när det finns som mest förnybar energi i elnätet, minskar klimatpåverkan från din elanvändning. 

Effektiv energianvändning gynnar både ekonomin och miljön

Vår app hjälper dig att ta hållbara och resurseffektiva beslut gällande din energianvändning. En app som gör att du kan styra och ta kontroll över din energianvändning är naturligtvis roligt och inte minst fördelaktigt, eftersom det innebär att du kan styra över dina energikostnader och förhoppningsvis spara en slant. Hållbart, javisst! Framförallt handlar det dock om klimatet och kommande generationer. 

Genom att ladda ner och använda appen som guide för din energianvändning, bidrar du och ditt hushåll till en bättre värld. Tack för att du laddar ner! Ditt hem, din energi, vår värld.

 

Tack för att du laddar ner!


googleplayknapp.png

appstoreknapp.png