Energiportalen – Lägg energi på rätt sak

Energiportalen – Lägg energi på rätt sak

Hållbar energianvändning handlar om att ha ett helhetsperspektiv, så att rätt energi används till rätt ändamål och vid rätt tidpunkt. Det är grundläggande både för en hållbar energianvändning och för en hållbar ekonomi.

Hållbar verksamhet

För att du som fastighetsägare och företagare ska få en bättre översikt över er verksamhets energianvändning och om den används på rätt sätt finns vår digitala plattform – Energiportalen, för dig.

Vår ambition är att underlätta din vardag, ge er en bra översiktsbild, tillförlitliga uppgifter att fatta beslut på och framför allt ge er verktyg för att kunna lägga energi på rätt sak.

Hållbar energianvändning och ekonomi

I Energiportalen finner du allt från de grundläggande funktioner som du som företagskund kan förvänta dig att hitta hos ditt energibolag så som till exempel fakturor, avtal samt information om anläggningar, energianvändningar.

Många av våra företagskunder vill dessutom arbeta mer aktivt med fastigheternas energianvändning - från ett tidigt projektstadium genom hela livscykeln. Av den anledningen erbjuder vi enkla och smidiga funktioner och verktyg som ska finnas till hands vid varje steg på resan.

Här finner du det senaste kring Energiportalen