Elbilar som laddas på arbetsplatsen
Arbetsplatsladdning bee mobil

Laddlösningar för fastighetsägare och företag

Enligt www.elbilsstatistik.se finns det över 200 000 laddbara bilar i Sverige. Efterfrågan är stor och fler än någonsin investerar i fossilfria fordon. ​Det här är en viktig omställning som kräver fler och bättre laddlösningar. Om prognoserna stämmer kommer det år 2030 finnas runt 2,5 miljoner laddbara bilar i vårt land. Hur laddad är du för framtiden?

Vi gör det lätt för dig att erbjuda elbilsladdning

I takt med att fler och fler skaffar elbil ökar behovet av att snabbt och tryggt kunna ladda sitt fordon där man är.

Genom oss får dina användare tillgång till:

  • Sveriges största och snabbast växande publika laddnät med lösningar som passar alla el- och hybridbilar.
  • Abonnemang som passar alla behov.
  • Personlig laddhjälp dygnet runt via vårt kontaktcenter.

Vårt erbjudande

Vi har lång erfarenhet av att strategiskt och kostnadseffektivt utforma, leverera och underhålla skräddarsydda laddlösningar åt fastighetsägare och företag. Vi tillhandahåller skalbara lösningar som kan anpassas efter dina och dina hyresgästers växande behov.

Sov extra gott om natten med helentreprenad

Vi vet hur viktigt det är att såväl installation, service och administration flyter på utan onödigt krångel och därför sköter vi gärna driftsättningen åt dig.

Service- och administrationsavtal ingår

Enligt vårt serviceavtal övervakas din laddstation kontinuerligt av vår driftcentral. Onödiga driftstopp kan enkelt undvikas genom att installationen felsöks och startas om på distans. Vid behov utförs service på plats av våra erfarna tekniker.

Med vårt upplägg är det du som bestämmer vem som får tillgång till laddstationen och det är du som sätter priset per kWh. Vi hanterar all administration kring den personliga laddbrickan som krävs för att användaren ska kunna ladda. Vi fakturerar användaren direkt – så du slipper.

För att du ska kunna följa utvecklingen och kostnadsoptimera ser vi till att du får tillgång till underlag med detaljerad förbrukningsstatistik per laddstation och användare.

Om våra laddstationer

Våra laddstationer har hög driftsäkerhet och produceras av marknadsledande tillverkare så som Keba, Garo, Delta och ABB. Det är en djungel, vi vet, men vi guidar dig genom hela urvalsprocessen och hjälper dig att utforma den laddlösning som passar dina behov bäst.

Visste du att det ingår s.k. dynamisk laststyrning i våra laddlösningar? Det optimerar laddningen när effekten fördelas vilket är riktigt bra för både miljön och plånboken.

Öresundskraft Företagsmarknad AB