Energiskolan – tips och råd om energieffektivitet

Välkommen till Energiskolan hos Öresundskraft. Här får du tips och råd om energieffektivisering direkt från våra experter – och du gör samtidigt en insats både för klimatet och din ekonomi

Små insatser kan göra stor skillnad. Inte minst när det handlar om energieffektivisering. Det behöver inte röra sig om stora ingrepp eller dyra investeringar i fastigheten. Oftast handlar det om att jobba med det som redan finns – och göra det än mer effektivt.

Energiskolan är en samlingsplats för alla som vill effektivisera energianvändningen i fastigheten och samtidigt göra en insats för klimatet. Här samlar vi kunskap och information om allt från smarta tjänster till enkla och konkreta åtgärder.

Klimatförändringen kräver att hela samhället ställer om till ett effektivare energisystem. Genom att investera i smarta lösningar bidrar du inte bara till det viktiga klimatarbetet, du ökar även möjligheten att påverka dina löpande kostnader.

Med hjälp av Energiskolan lär du dig att ta reda på din fastighets energihälsa och vad du kan göra för att täppa till de värsta energitjuvarna. Med andra ord, det finns all anledning för dig att börja din energieffektiva resa redan i dag!

Anmäl dig till Energiskolan här!

Öresundskraft Marknad AB