Proptech Öresund 2021

Vi vill tacka alla som var med och gjorde Proptech Öresund 2021 till ett inspirerande event, fyllt av lärdomar och (för de som var med på plats) värdefulla möten. För dig som vill lyssna igen eller av olika anledningar fick förhinder att medverka. Här kan du ta del av våra olika seminarium. Vill du se hela evenemanget kan du klicka här.

IoT i fastigheten – Kom igång enkelt, med några exempel!

Marcela Vásquez Rosenlöf – Head of Market, Pingday, föreläser om några exempel på hur man som fastighetsägare enkelt kan komma i gång med smarta, uppkopplade lösningar och få en mer insiktsdriven verksamhet med data.

LinkedIn: Marcela R.| LinkedIn

Om Pringday: Pingday är ett helägt dotterbolag till Öresundskraft AB och Helsingborgs stad och driver bland annat det Öppna Stadsnätet, fibernätet, Stadshubben för IoT och flera operatörshotell. Pingday bidrar till ett enklare uppkopplat liv och gör en sammankopplad värld bättre.

Så här gör du Internet till fastighetsbranschens bästa vän

Joakim Jardenberg – VD, GetAI, är internetveteranen som såg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”. På Proptech Öresund 2021 pratar Joakim om möjligheterna med data och varför det inte är ett alternativ att stå kvar där man är idag.

LinkedIn: Joakim Jardenberg | LinkedIn

Om GetAI: GetAI bring the AI competency in the region to its partners and organizations by offering education and vertical application within AI. We believe in solving problems with AI – simply by GETTING SHIT DONE!

Ökad service och nya intäktsströmmar i bostadsfastigheter

Petter Arvidsson – COO, Avy, presenterar hur digitaliseringen har skapat nya kundbehov och beteenden som även påverkar förväntningar på service i bostadsfastigheter. Frågan är då hur fastighetsägare kan ta vara på den här förändringen för att få nöjdare kunder och samtidigt bredda sin affär?

LinkedIn: Petter Arvidsson | LinkedIn

Om Avy: Avy är nationell partner till Fastighetsägarna och hjälper bostadsbolag att öka kundnöjdhet och sina intäkter. Detta gör Avy genom att digitalisera kundrelationen och koppla samman boende med fastigheten, förvaltaren, grannarna och smarta tjänster som förenklar vardagen

Framtidens mottagarfria leveranser

Susanna Hjorthagen – VD, E-drop (dotterbolag till Nowaste Logistics), delar insikter om framtidens förändrade logistiksystem. I takt med e-handelns framväxt förväntar sig allt fler konsumenter att leveranser sker hela vägen fram till dörren, utan krav på att möta transportören. Hur ska transportörer hitta ekonomi i att ställa om till hemleveranser. Vad innebär det för framtidens infrastruktur?

LinkedIn: Susanne Hjorthagen | LinkedIn

Om Nowaste: Nowaste är ett av Sveriges största TPL-bolag (dvs tredjeparts logistikbolag) som har sin tyngdpunkt i Helsingborg med 13 terminaler och ca 500 anställda. Med anpassad automation, skräddarsydda IT system och egen personal säkerställer vi en resurseffektiv logistiklösning åt våra kunder.

Öresundskraft Marknad AB