20200405 180908 ählm foto cecilia andersson, öresundskraft desktop
20200405 180908 ählm foto cecilia andersson, öresundskraft mobil

Välkommen till Öresundskrafts Solskola!

För bostadsrättsföreningen som vill investera i framtiden

Är du och din bostadsrättsförening nyfikna på solceller till er fastighet? Då har du hittat rätt. I vår solskola lär du dig mer om hur solceller fungerar och hur en solcellsinstallation är en grymt bra investering både för er ekonomi och för en hållbar framtid.

Vem och varför?

Ni har säkert pratat om det ett tag i styrelsen nu: ”Hade inte solceller kunnat vara något för oss?” Men ni kanske inte vet riktigt var ni ska börja och behöver helt enkelt lite mer information.

Solskolan riktar sig till bostadsrättsföreningar som vill veta mer solceller, till exempel om vilka fördelar som finns för en bostadsrättsförening och vad man behöver tänka på innan en installation.

Vad och hur?

Solskolan består av fyra helt kostnadsfria, mejlutskick som tar upp viktiga ämnen kopplade till solceller från olika infallsvinklar. Efter din anmälan skickar vi det första mejlet till dig inom ett par minuter och därefter en gång i veckan.

Mail 1: 5 fördelar med solceller och hur en installation skapar värde för BRF:er.

Mail 2: Praktisk information och vad som är viktigt att tänka på vid en affär.

Mail 3: Bra och nyttiga frågor till leverantörer. Vad bör en bra leverantör kunna leverera?

Mail 4: Hur klimat och miljö ställer nya krav på bostadsrättsföreningar och vilka hållbara val det finns.

Bra va! Och inte minst enkelt. Naturligtvis är allt helt gratis. Bara anmäl dig så är du en solcellsexpert på nolltid, eller på fyra veckor för att vara exakt.