Jogging 4211946 1280
Jogging 4211946 1280

1 timme betald träning per vecka

Vi tycker det är superviktigt att alla ska ha möjlighet att vara aktiv och leva en hållbar livsstil. Välmående medarbetare är en förutsättning för Öresundskrafts vision om att skapa en bättre värld.

Med detta som bakgrund har vi tagit fram förmånen Hållbarathon, som innebär att alla medarbetare på Öresundskraft har möjlighet att spendera 1 timme av sin betalda arbetstid på valfri pulshöjande aktivitet. Vi vill göra det lättare för våra medarbetare att må bra helt enkelt.

Att rörelse och aktivitet har många fördelar kan vi nog vara överens om? Det ger oss inte bara mer ork och energi i kroppen, utan gör också att vi kan hålla fokus längre, förebygger stress och vi blir mer produktiva. En timmes träning kan till exempel vara allt som behövs för att komma tillbaka på banan när energin börjat dala en eftermiddag.

Självklart är det frivilligt att nyttja förmånen. Målet är att det ska kännas lustfyllt och roligt, helt utifrån våra medarbetares förutsättningar. Ofta tränar kollegor tillsammans med varandra – vilket inte bara är roligare, utan även ett sätt att stärka teamkänslan.

På samtliga våra anläggningar finns tillgång till gym, motionssal med omklädningsrum. Våra hållbarhetsambassadörer arrangerar dessutom gratis träningspass i Huvudkontorets motionssal som exempelvis Step & styrka, Core och Yoga där alla medarbetare är välkomna.

Läs mer om våra förmåner här.