Fastighetsladdning brf
Bee brf fastighetsladdning mobil

Laddlösningar för din bostadsrättsförening eller samfällighet

Enligt www.elbilsstatistik.se finns det över 200 000 laddbara bilar i Sverige. Efterfrågan är stor och fler än någonsin investerar i fossilfria fordon. ​Det här är en viktig omställning som kräver fler och bättre laddlösningar. Om prognoserna stämmer kommer det år 2030 finnas runt 2,5 miljoner laddbara bilar i vårt land. Hur laddar ni för framtiden?

Vi gör det lätt för er att erbjuda era medlemmar elbilsladdning

I takt med att fler och fler skaffar elbil ökar behovet av att enkelt och tryggt kunna ladda sitt fordon vid hemmet över natten eftersom det oftast är här den primära laddningen sker.

Genom oss får era medlemmar tillgång till:

  • Sveriges största och snabbast växande publika laddnät med lösningar som passar alla el- och hybridbilar.
  • Abonnemang som passar alla behov.
  • Personlig laddhjälp dygnet runt via vårt kontaktcenter.

Vårt erbjudande

Vi har lång erfarenhet av att utforma, leverera och underhålla smarta laddlösningar till bostadsrättsföreningar. Vi tillhandahåller prisvärda lösningar som kan anpassas efter era medlemmars behov.

Sov extra gott om natten med helentreprenad och serviceavtal

Vi vet hur viktigt det är att såväl installation, service och administration flyter på utan onödigt krångel och därför sköter vi gärna driftsättningen åt er.

Service- och administrationsavtal ingår

Enligt vårt serviceavtal övervakas era laddstationer kontinuerligt av vår driftcentral. Onödiga driftstopp kan enkelt undvikas genom att installationen felsöks och startas om på distans. Vid behov utförs service på plats av våra erfarna tekniker.

Vi hanterar även all administration kring den personliga laddbrickan som krävs för att användaren ska kunna ladda. Vi fakturerar medlemmen direkt – så att ni slipper.

Med vårt upplägg är det ni i föreningen som bestämmer vem som får tillgång till laddstationen och det är ni som sätter priset per kWh. Vi vägleder er självklart genom hela processen och finns alltid som stöd för er.

Vi ser till att ni får tillgång till underlag med detaljerad förbrukningsstatistik per laddstation och användare. På så vis kan ni enkelt följa utvecklingen och vid behov kostnadsoptimera.

Om våra laddstationer

Våra laddstationer har hög driftsäkerhet och produceras av marknadsledande tillverkare så som Keba, Garo, Delta och ABB. Det är en djungel, vi vet, men vi guidar dig genom hela urvalsprocessen och hjälper dig att utforma den laddlösning som passar dina behov bäst.

Visste du att det ingår s.k. dynamisk laststyrning i våra laddlösningar? Det optimerar laddningen när effekten fördelas vilket är riktigt bra för både miljön och plånboken.

Öresundskraft Företagsmarknad AB