08 mars 2018

{{posts.CurrentItem.Title}}

{{posts.CurrentItem.SubTitle}}

Fjärrvärmeväxlare  

Fjärrvärme är bra ur många aspekter. Men även den pålitligaste tekniken behöver ses över ibland och slitdelar kan behövas bytas ut. Ett enkelt sätt att förlänga livslängden på din fjärrvärmecentral och säkerställa att den fungerar optimalt är att låta oss serva och justera den med jämna mellanrum. För dig innebär det framförallt högre driftsäkerhet och en mer energieffektiv uppvärmning av huset.  

En komplett och trygg lösning

Med ett underhåll- och serviceavtal får du tillgång till ett brett nätverk av experter och välutbildade servicetekniker som kan allt man behöver kunna om fjärrvärmeväxlare.  

Service

Vi gör servicebesök hos dig vartannat år och optimerar din anläggning. Du behöver inte själv tänka på när det är dags för service, vi bokar in servicebesöken med dig. Efter besöket får du ett besiktningsprotokoll och eventuella åtgärdsförslag.  

Rabatt

Som avtalskund har du rabatt på både arbetskostnad och reservdelar. I serviceavtalen ingår också en självriskeliminering som gör att du slipper betala självrisken (upp till 2 000 kr) vid eventuella skador som uppstår på grund av fel i värmesystemet.  

Ett samtal räcker - dygnet runt

Som avtalskund kan du räkna med snabbast möjliga service om oturen ändå är framme. Kontakta kundservice vardagar eller jouren övrig tid. Vi finns på plats, dygnet runt, årets alla dagar.    

Allt på en faktura

Kostnaden för service- och underhållsavtalet bakas enkelt och bekvämt in på din vanliga energifaktura från Öresundskraft.serviceavtal Öresundskraft


{{posts.CurrentItem.Author}}