13 juli 2017

{{posts.CurrentItem.Title}}

{{posts.CurrentItem.SubTitle}}

Vad ger dig Bra Energi? Vad gör att du kan njuta i fulla drag och samtidigt fylla dina energidepåer. Nu är sommaren här och vi vill skicka med dig 5 tips för att få Bra Energi i sommar. För Bra Energi är vad vi ger och vad vi gör. Glad sommar!  

1. GLÄD DIG I NUET

Fokusera inte på de saker som inte blev som du tänkt under sommaren. Väder som du inte kan påverka eller planer som gick i stöpet. Och börja inte stressa upp dig för det du skall göra efter ledigheten. Utan njut i nuet.  

2 TRÄFFA DE DU VILL TRÄFFA

Undvik en massa onödiga måsten. Bjud inte hem bekanta om du inte vill det. Träffa de personer du vill träffa och som ger dig energi.  

3. LÅT HJÄRNAN VILA

Vi har fullt sjå i vardagen med att hålla koll på livspusslet. Tillåt hjärnan att vila när du är ledig. Lägg bort klockan. Planera inte ihjäl sommaren så det blir nya listor att ha koll på. Lyssna på musik, fåglar, gräsklippare eller ljud av sommaren och låt hjärnan få vila.  

4. RÖR PÅ DIG

Balansera energi in med energi ut. Ta tillvara på ljusa kvällar och ta långa promenader eller mysjogga. Spring för att det är härligt, skönt och avslappnande. Och för att du kan. Passa på att simma i havet eller sjön eller hoppa med barn i studsmatta  

5. VAR SNÄLL

Ett väl fungerande knep för att bli lycklig är att hjälpa någon annan. När du är ledig så finns lite mer tid. Hjälp ett barn att simma, en äldre att klippa gräset, bjud hem en ensam granne på fika eller ge den hjälp du kan till någon som inte kan själv.      

{{posts.CurrentItem.Author}}