31 mars 2017

{{posts.CurrentItem.Title}}

{{posts.CurrentItem.SubTitle}}

För nionde året i rad anordnar IFA (Idrott För Alla) en heldag i augusti för sina medlemmar och familjer som är intresserade av att veta mer IFAs verksamhet.

För både medlemmarna och föreningen är detta årets stora händelse som på eftermiddagen rundas av med Kändismatchen. Då spelar IFAs lag mot ett lag bestående av lokala kändisar. Kvällen avslutas sedan av med livemusik och dans på den dansbana man byggt upp till förmån för ungdomarna. Kvällens festligheter startas upp med Brandsta City Släckers som framför en låt special skriven för medlemmarna, vilket har blivit lite som gruppens egen VM-låt. Sedan fortsätter festen hela natten lång.

Utöver detta håller IFA även i ett läger varannan helg, året om, i deras klubbstuga. Där lagar de mat tillsammans, gör utflykter och övernattar fredag till lördag i en sovsal de själva byggt upp. Helgen styrs själv upp av ungdomarna och deras önskemål och kan innehålla allt från idrott, äggmålning till dansuppträde.

Öresundskraft med och sponsrar denna tillställning varje år och är sedan flera år tillbaka en av IFA´s största sponsorer.

– Vi känner en stor tacksamhet till Öresundskraft för att de är med och stöttar oss och våra projekt. De är verkligen en god kraft att ha med sig, säger Uffe Johansson, projektledare för Idrott För Alla.

Idrott För Alla är Ramlösa Södras sektion för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Sektionen har idag 150 medlemmar som alla deltar i sektionen på ett eller annat vis.

{{posts.CurrentItem.Author}}