08 maj 2019

{{posts.CurrentItem.Title}}

{{posts.CurrentItem.SubTitle}}

Nya Öresundskraft.se ligger äntligen live! Vår nya fräscha sajt har verkligen fått sig en ordentlig make over. Det allra viktigaste i arbetet med nya sajten är att ge dig som kund en snyggare, smidigare och ännu mer givande upplevelse.    

Mina sidor

Vi vill erbjuda relevant information som förenklar vardagen och skapar mervärde för dig som kund. Logga in på "mina sidor" för att ta del av din energiförbrukning, se dina fakturor och få tips på hur du sparar energi i hemmet.  

Design

Öresundskraft.se har fått en ny fräsch look and feel. Vi vill att sajten ska kännas ny men ändå som hemma. Våra traditionella färger finns kvar men vi har adderat fler nyanser för att ge lite mer liv åt sajten. Vad det gäller ytorna så har vi siktat på minimalistisk design och relevant information - inget onödigt flams.  

Navigering och user experience

Med Öresundskrafts nya hemsida har vi valt att skapa en upplevelse som fokuserar på enkelhet, tydlighet och kontextualitet. Det viktigaste för oss var att minimera risken för våra kunder att "gå vilse" på sajten. Ingenting på nya Öresundskraft.se är längre än 3 klick bort. Du ska hela tiden veta var på sajten du befinner dig och det ska vara både logiskt och tydligt att hitta informationen du söker. Information kopplat till olika produkter och tjänster som t.ex. ”Fjärrvärme”, är samlad på samma plats. Nu kan du snabbt och enkelt välja den typ av information du söker utan att behöva gräva dig djupare ned i menyer och trädstrukturer.  

Mobilen först

Mobilupplevelsen har samma logiska och tydliga struktur som desktop-vyn. Vi har tänkt "mobilen först" i utvecklingsarbetet. Idag finns mobilen överallt hela tiden och mycket internettrafik kommer numera från våra mobila enheter. Därför är det rimligt att optimera sajtens utseende och navigering efter mobiltelefonens skärm.   Även om vi har kommit långt i arbetet med nya sajten är den inte klar. På många sätt är det nu arbetet börjar. För vår del gäller det att hela tiden utvärdera, optimera och förbättra. Hoppas att du gillar vad du ser och att du är nöjd med upplevelsen så här lång.  


{{posts.CurrentItem.Author}}