04 juni 2019

{{posts.CurrentItem.Title}}

{{posts.CurrentItem.SubTitle}}

Vi jobbar för att du ska kunna ha en riktigt härlig sommar! Service är inte en kostnad utan en förutsättning för ekonomisk drift. Bäst är alltid att tänka långsiktigt och planera ditt underhåll efter givna förutsättningar. Men vi vet hur det är, ibland händer det oplanerade, och oftast händer det när man ej vill att det ska hända. Därför ingår alltid jour i våra drift- och underhållsavtal.  

Genom att vårda din anläggning och optimera driften efter ditt behov får du en anläggning som håller längre och ger en effektivare drift. Det ökar dessutom värdet på din fastighet. Vi ger dig trygghet och en stabilare ekonomi samt hjälper dig ha en riktigt trevlig sommar. Oavsett hur din anläggning ser ut lönar det sig alltid att teckna ett drift- och underhållsavtal med Öresundskraft.  

Lugn sommar med drift- och underhållsavtal: Smart, säkert och stabilt. 

Drift- och underhållsavtal innebär att våra energiingenjörer analyserar, optimerar och hanterar driftlarm. Här arbetar vi kontinuerligt med din anläggning för att säkerställa minimerad energianvändning. Det ingår kontinuerliga möte med kundens representanter med syftet att förbättra driftsekonomin.  

Vilket behov har din fastighet? Kontakta gärna oss redan idag för en fri konsultation.  

Lina Wallin: 0704 183480, lina.wallin@oresundskraft.se

Kristian Nikolic: 0700 003799, kristian.nikolic@oresundskraft.se  

Trevlig sommar!

       

{{posts.CurrentItem.Author}}