23 mars 2018

{{posts.CurrentItem.Title}}

{{posts.CurrentItem.SubTitle}}

Ann-Marie Hansson Öresundskraft Ann-Marie Hansson, HR-Chef   

Häromdagen körde jag till jobbet i strålande solsken. Det var en mycket kall men otroligt fin dag och jag njöt av hur skönt det var på vägarna. Då ringer en medarbetare till mig och med lite desperation i rösten säger att hon inte kan ta sig till jobbet pga snöovädret… Va? Jag är på väg till samma jobb, en av de finaste dagarna detta år och hon pratar om kaos på vägarna, snö och obehag!? Detta är ett typexempel på en daglig reflektion jag har i hur vi lever i parallella världar hela tiden. Vi lever och ser på världen helt olika varje dag, varje sekund. Och i detta ska vi samsas, trivas och jobba mot samma mål. Inte konstigt att det ibland går fel.  

Igår var jag med om en obehaglig upplevelse. Jag fick se hur ambulansförare fick plocka upp en person som tragiskt valt att ta sitt liv genom att ställa sig framför ett tåg. Jag har absolut ingen aning om vad som har hänt i det fallet men jag blev bestört när jag tänker på att allas välmående endast är en tanke bort.  

Jag har en vision, en stark målbild för mitt liv. Jag vill vara med och skapa insikter om hur vi kan hitta ett inre välmående och prestera på topp hela tiden. Händelser i vårt liv kommer och går hela tiden, våra tankar kommer och går hela tiden. Detta är faktum som vi inte kan göra något åt men om vi får insikt om hur vi fungerar kan vi minimera mycket lidande och missförstånd i våra liv. Att få vara en del av det, att stötta människor, oss, i att hitta sitt inre egna välmående och vara hållbara i det, det är mitt mål med mitt liv. Och att kunna göra det i kombination med arbetslivet att vi kan vara välmående, hållbara och bidra till något större i en bättre värld, som vi på Öresundskraft med vårt samhällsansvar/nytta det är riktigt häftigt tycker jag och därför jag går upp på morgonen och kör till jobbet - oavsett sol eller snö.  

Ann-Marie Hansson,
HR-Chef, Öresundskraft

   

Hållbarhetsredovisning Öresundskraft

{{posts.CurrentItem.Author}}