12 juli 2017

{{posts.CurrentItem.Title}}

{{posts.CurrentItem.SubTitle}}

Att installera solceller kan kännas som ett stort och tidskrävande projekt, men det behöver det inte alls vara. Om du tar hjälp av Öresundskrafts experter så kan du lugnt koppla av medan vi sköter allt det praktiska.  
 
Är det verkligen så enkelt som vi får det att verka? Ja, faktiskt. Det enda du behöver göra är att undersöka om det behövs bygglov för solceller i din kommun. I Helsingborgs kommun behövs det till exempel inget bygglov för en- och tvåfamiljshus om solcellerna följer takets lutning och går i samma färg som taket. Om bygglov behövs kan vi hjälpa dig att fixa ritningarna.  
 
Intresserad? Anmäl dig så kontaktar vi dig för att prata om förutsättningar för solceller hos dig. Vi tittar på satellitbilder på ditt tak, ser över din elanvändning och tar fram en prisindikation på en solcellsanläggning som är skräddarsydd för just dina behov.  
 
Nästa steg är ett besök hos dig. Vår tekniker kontrollerar allt det praktiska inför en installation av solcellsanläggningen. Nu har vi koll på alla detaljer, så vi kan ta fram en offert till dig. Du kan i lugn och ro se över offerten och när du har godkänt den avtalar vi tid för installation.  
 
Själva installationen tar ungefär en arbetsdag och det enda du behöver göra är att vara hemma och öppna för våra tekniker. Sen kan du lugnt koka en kanna kaffe och njuta av solens strålar i din trädgård medan vi fixar resten. Svårare än så är det faktiskt inte.  

 

FAKTA  

Varför solceller?

Förutom att det är miljövänligt är det även en säker investering som ger en avkastning på cirka 6-8 procent årligen. Med dagens teknik är det enkelt att producera din egen el, och vara med och bidra till en bättre värld.
   

{{posts.CurrentItem.Author}}