Villa   farhultsvägen mobil popup

Minska dina energikostnader med solceller!

Du kan lita på solen

Med solceller på taket kan du enkelt ta tillvara på naturens egen energi och omvandla den till användbar el till dig och din familj.

Det är tryggt och okomplicerat med solceller från Öresundskraft. Du sänker inte bara dina elkostnader utan blir även en sann miljövän ovanpå det! Processen är enkel och våra solexperter hjälper dig med allt - från start till mål. Tillsammans ser vi till att du får en optimerad, skräddarsydd lösning för just dig och ditt behov som du dessutom kan tjäna några slantar på! 

Solcellspaket

Skräddarsytt, komplett och tryggt 

På Öresundskraft har vi många års erfarenhet av solceller. Vi följer ständigt den tekniska utvecklingen och erbjuder endast produkter med hög teknisk kvalitet, såklart! Tillsammans skräddarsyr vi en komplett solcellsanläggning för dig och ditt hem. Vi på Öresundskraft hjälper till med allt. Du kan känna dig trygg med oss som partner och givetvis finns vid din sida under hela din solcellsanläggnings livstid. Gör solcellsresan med oss - från start till mål. 

Solcellskalkyl

Med solceller blir du inte bara en miljövän, du sparar även pengar på att producera din egna förnybara el. Testa vår solcellskalkyl och få en ungefärlig uträkning på vad du kan få ut av just din investering i solen! Det går dessutom snabbt, bara ett par klick så är du klar. 

Trygg leverantör

Vi är 161 år unga. Det betyder att vi är ett tryggt och stabilt företag. Dessutom vilar det en hel del kunskap och erfarenheter innanför våra väggar. De kunskaperna och erfarenheterna vill vi dela med oss av till dig. Genom åren har vi på Öresundskraft inte bara hängt med utan vi har också legat i framkant för innovativ utveckling inom el, energi- och kommunikationslösningar. Vi vågar påstå att vi faktiskt vet att solceller är helt rätt steg på resan framåt in i framtidens energisamhälle. Häng med på solresan tillsammans med oss!