Elavtal för framtiden

Du känner säkert till att vi står inför stora och komplexa klimatutmaningar och att el och elektrifiering är en stor del av den lösningen. Vi på Öresundskraft har kämpat för ett bättre samhälle och en bättre värld för alla i mer än 160 år och det betyder att vi dels har erfarenheten, resurserna och kompetensen men också lösningarna för att se till att vi når klimatmålen. Tillsammans fixar vi det här!

Klart att du ska ha elavtal hos oss!

Vi har en riktigt bra plan för hur vi ska klara klimatutmaningarna i vår region, men grejen är att vi kommer behöva massor av el för att lyckas. En viktig del av planen handlar om att så snabbt som möjligt ska fasa ut den fossila ful-elen och därför gör vi allt vi kan för att bygga ut produktionen av den lokalt producerade och förnyelsebara fin-elen.

Oavsett vilket av våra elavtal du väljer så gör du ett grymt bra val när du skaffar din el från oss på Öresundskraft. För, som kund hos oss kan du vara säker på att du stöttar vårt viktiga hållbarhetsarbete samtidigt som du får ett riktigt bra elpris!

Ska du flytta?

Tänk på att på den här sidan kan du kolla, jämföra och teckna nytt elavtal. Om du ska flytta ska du kontakta vår kundservice så hjälper de dig!

Ta reda på ditt elpris

Vi finns här för dig!

Hittar du inte informationen du söker är du alltid varmt välkommen att kontakta oss, vi vill gärna hjälpa till.

Öresundskraft Marknad AB