07 april 2020

{{posts.CurrentItem.Title}}

{{posts.CurrentItem.SubTitle}}

Du har bestämt dig och nu ska installationen av solceller äntligen bli av. Men vilken leverantör ska du välja? Det finns ju många som verkar bra. Vi vill gärna berätta varför du ska välja Öresundskraft som din leverantör. Fördelarna är flera.    

Från köp till inkopplad solcellsanläggning.

Öresundskraft är med dig hela vägen. Vi hjälper dig att ta fram en lösning som är anpassad efter dina behov och möjligheter och följer dig och din process hela vägen fram till installerad och aktiv anläggning. 

Öresundskraft samarbetar med lokala solcellsleverantörer.

Närhet till leverantören är en fördel om du helt plötsligt behöver hjälp med din anläggning på något sätt. Våra leverantörer finns ett stenkast bort och är enkla att komma i kontakt med, och det är vi också för den delen. Dessutom stöttar vi det lokala näringslivet när väljer att arbeta med leverantörer från nordvästra Skåne.    

Öresundskraft har de bästa och mest pålitliga solcellsleverantörerna.

Vi vill ge våra kunder det bästa som går att erbjuda. Du ska känna dig trygg hos oss, det är extremt viktigt. Därför har vi jobbat på att hitta de bästa och mest pålitliga lokala solcellsleverantörerna. Det innebär både kvalitet och trygghet för dig som kund.    

Öresundskrafts leverantörer är proffs på takbyte. 

Känner du att det är läge att byta taket innan du kör igång med att installera solceller? Bra tänkt! Solceller har en lång livslängd så det är viktigt att taket håller en bra kvalitet innan du kör upp solpanelerna. I så fall så är våra leverantörer proffs på takbyte och du kan med fördel fixa både takbytet och solcellsanläggningen tillsammans med oss. 

Öresundskraft är ett kommunalt bolag som ägs av Helsingborgs Stad. 

Detta betyder framförallt två saker:

1) Öresundskraft är i allra högsta grad delaktiga i stadens arbete med att nå Helsingborgs klimat- och hållbarhetsmål. Därför är det väldigt viktigt för oss att du är nöjd med din solcellsanläggning och dina erfarenheter av oss och våra leverantörer. Solkraft är en viktig och stor del av Helsingborgs klimat- och hållbarhetsplan. Därför måste vi vara lite bättre på vårt arbete med utbyggnaden av lokal solenergi så att så många så möjligt vill haka på.  

2) Eftersom Öresundskraft ägs av Helsingborgs Stad går alltid en del av vår årliga vinst tillbaka till staden. Ju bättre det går för Öresundskraft desto mer får alltså Helsingborgarna tillbaka.  

Öresundskraft kan det här med energi och kommunikation. 

Vi är 161 år unga och det betyder en hel del kunskap och erfarenhet. Genom åren har Öresundskraft inte bara hängt med utan också legat i framkant för innovativ utveckling inom el, energi- och kommunikationslösningar. Vår fjärrvärme och fjärrkyla är två exempel, arbetet med digitalisering och smart stadsutveckling i Helsingborg ett annat. {{posts.CurrentItem.Author}}